Divat
2022. 10. 25.

Klasszikus stílus egy kis csavarral: az idei szezon ékkövei a gyöngyök lesznek


Akár klasszikusan romantikus, akár modern hangsúlyokkal, a gyöngyök mindig is az ékszerek királynői voltak, és a mai napig divatos kellékei lehetnek ruhatárunknak. Amennyiben fontos számodra a stílusos megjelenés, fedezd fel a legszebb darabokat a THOMAS SABO Pearls and Chains kollekciójából.

A gyöngyökkel sosem lehet tévedni
Gyakorlatilag nincs még egy olyan klasszikus ékszer, mint a gyöngy nyaklánc. Néhányunk számára ez a nagymamánktól örökölt, féltve őrzött ereklye, másoknak pedig a tökéletes nászajándékot jelentheti. Egy dolog viszont vitathatatlan: a gyöngy ékszerek igazán sokoldalúak és mindenhez passzolnak.

A tökéletesség szimbóluma
A gyöngy sokrétű szépségű. Egyes darabok közti különbségek a kialakulásuk módjában és a származásukban rejlenek. A jól ismert édesvízi gyöngyök tavakból és folyókból származnak. Maggal vagy mag nélkül kaphatók, amelyet a káprázatos gyöngyház kialakításához beléjük helyeznek. A legértékesebb és legértékesebb gyöngyök a déltengeri gyöngyök, amelyek színe az ezüsttől a feketén át az aranyig terjed.

Időtlen kontrasztok - Gyöngyök és láncok
A THOMAS SABO Pearls & Chains kollekciója az elegáns gyöngyök, a 925-ös sterling ezüst és a csillogó kövek kombinációjának köszönhetően egy modern csavart ad az ékszereknek. A kollekció izgalmas darabjait erősítik például a kézzel válogatott, tenyésztett édesvízi gyöngyökből készült csillogását klasszikus choker vagy gyöngy fülbevaló. A kollekcióban helyet kapnak még a különleges láncmegoldású darabok, is, például gyöngyös karkötők, amelyek csodálatos kontrasztot adnak a klasszikus megjelenéshez, ugyanakkor izgalmas módon összekapcsolják az időtlen és a modern részleteket.

Keverd és kombináld a gyöngyöket a modernebb megjelenésért
A gyöngy ékszerek most egy divatos frissítést kaptak megjelenésükben, ami végtelen stíluslehetőséget kínál viselőinek. A gyöngyök különösen kifinomultak, ha láncos rétegezéssel viseljük őket. A gyöngyös choker hosszabb láncokkal és függőkkel való rétegezése arany és ezüst színekben fokozhatja megjelenésünk fényét.

Jellemző, hogy a férfiak is egyre inkább a gyöngyékszereket választják, például karkötők és nyakláncok formájában. A gyöngyök mind a férfiak, mind a nők számára kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy felfrissítsék megjelenésüket, és egy csipetnyi csillogást adjanak hozzá.

Különösen trendi most a klasszikus gyöngyök viselése színes gyöngyökkel kombinálva. Ez a csinos és csavaros stílus egy hétköznapi viseletre alkalmas, lazább hangulatot kölcsönöz a gyöngyöknek.

Az örökkévalóságnak készült - Hogyan ápoljuk és tisztítsuk gyöngyeinket?
Mint már említettük, a gyöngynyaklánc sokak számára értékes örökség, amely generációról generációra száll. Ahhoz, hogy még évekig, évtizedekig megőrizze szépségét és csillogását, javasoljuk, hogy adjuk meg nekik a megérdemelt törődést és figyelmet.

Ügyeljünk arra, hogy más ékszerektől elkülönítve tároljuk őket, hiszen a fém és a drágakövek karcolásokat okozhatnak. Mivel természetes termékről van szó, az izzadság és a víz is károsíthatja az értékes gyöngyöket az idő múlásával, így azok tompának tűnhetnek. Ezért mindig vegyük le a gyöngy ékszereinket, mielőtt bármilyen sportot űzünk, vagy tudjuk, hogy víz érné az ékszert. A gyöngyök fényét leginkább úgy őrizhetjük meg, ha egy puha ruhával tisztítjuk meg őket.

A kollekció darabjai itt érhetőek el: Pearls and Chains kollekció - THOMAS SABO (tsshop.hu)


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák