Borító
Divat
2023. 08. 08.

Berlini divathét: A THOMAS SABO 360°-os videóshow-val ünnepli az új kollekciót a Zeissi Planetáriumban


2023. július 10-én a THOMAS SABO nemzetközi ékszer- és óramárka 360°-os videóshow-val mutatta be 2023-as őszi/téli kollekciójának terveit a Zeiss Planetáriumban, ahol a PS Magazin is jelen volt. Készültünk nektek egy kis összefoglalóval, hogy milyen is volt a rendezvény, és az új kollekcióba is bepillantást engedünk.

Az eseményen több mint 400 vendég vett részt a média- és influenszer világból, valamint a márka partnerei, akiket a show-t követően egy felejthetetlen buli várt.

A márka alapítója, Thomas Sabo személyesen is üdvözölte a résztvevőket, és az est különlegességét hangsúlyozta. A rendezvényen hírességek és befolyásos személyiségek is részt vettek.

A 360°-os videóműsor a THOMAS SABO őszi/téli kollekciójának lenyűgöző új terveit mutatta be az „As We Dream” mottó jegyében, melyeket a planetárium kupolájára vetítettek.

6 2

A bemutatott új kollekciók, amelyek a kozmikus csodákról és a galaxis csillagképeiről szólnak, mindenki figyelmét felkeltették. A kollekcióban a futurizmus a popkultúrával találkozik, és olyan ékszerekké olvad össze, amelyek álmodozásra és határok feszegetésére hívnak.

 

Ez a szezon a THOMAS SABO életében egy nagyon fontos év kezdetét is jelenti, hisz 2024-ben ünnepelhetjük fennállásának 40. évfordulóját.

THOMAS SABO STERLING SILVER AW23 MODEL 3

STERLING SILVER - GLAM HERITAGE

Az új kollekcióhoz tartozó fehér, rózsaszín, vörös és lila árnyalatokban pompázó cirkónia kövek ragyogása az esti fények misztikus hangulatát idézik.

A chokereket, karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat és gyűrűket kézzel csiszolt, nyolcszögletű, csepp és kerek alakú kövek díszítik és időtlen eleganciával ruházzák fel viselőjét.

A kollekció fénypontjai a fülbevalók, hiszen aszimmetrikus mintájuk a klasszikus és a modern tökéletes kombinációja, illetve a szemet gyönyörködtető chokerek, amelyek egyenként 43 darab kézzel illesztett kővel vannak kirakva.

THOMAS SABO STERLING SILVER AW23 MODEL 2 2

STERLING SILVER - COSMIC AMULET

A sokszínű és ragyogó univerzum ihlette kollekcióban az ékszerek különleges erőt és védelmet adnak viselőjének, a kézzel beillesztett kövek, szimbólumok mellett vésett üzenetek - “Éld meg az álmaidat” és a “Szerelem galaxisa” - is megtalálhatóak a gyűrűkön, fülbevalókon és nyakláncokon.

A kollekció arany és lila tónusai az éjszakai égboltot tükrözik. Az új technikák és anyagok - mint például a kézzel festett, csillogó, márvány hatású hidegzománc és a láncok csatjai - kiemelik a kézműves szakértelmet és az innovatív kreativitást.

THOMAS SABO WATCHES AW23 STILL 2

ÓRÁK

A THOMAS SABO két új óramodellt mutat be, amelyek az idő múlását és az élet  ritmusát szimbolizálják. A részletgazdag számlapok arra ösztönöznek bennünket, hogy elmerüljünk a kozmosz végtelen szépségébe.

Az ezüstszínű, rozsdamentes acélból készült Cosmic Amulet modell fekete számlapját olyan kozmikus szerencseszimbólumok díszítik, mint a Hold, a csillagok, a Nap, egy szem és egy szív. Ezek a finom 3D-s részletek, a "THOMAS SABO Galaxy" felirat, a világító mutatók, a "LOVE - LUCK - DREAMS - ENERGY" gravírozás és a csillag díszítő elem a másodpercmutatón mind az univerzumok közötti kapcsolatot jelképezik.

THOMAS SABO REBEL AT HEART AW23 STILL 4 3

REBEL AT HEART 

TS 1984 : CROCODILE ROCKS GOLD

A Crocodile Rocks kollekció dizájnját a krokodil pikkelyének egyedi mintázata ihlette, az aprólékosan megmunkált, lélegzetelállító és látványos ékszerek ebben a szezonban az arany meleg árnyalataiban tűnnek fel. A matt és fényes 750-es sárgaarany bevonat kombinációja egyedülálló mélységet kölcsönöz a 925-ös sterling ezüst gyűrűknek és karpereceknek, utánozva a krokodil pikkelyének szerkezetét. Az ékszerek misztikus csillogását és részletgazdagságát a zöld, fekete és vörös színű, kézzel elhelyezett kövek hangsúlyozzák.

A rendezvény első alkalommal mutatta be a Charmista pop-up üzlet új koncepcióját is. A jövőben világszerte különböző nagyvárosokban lesz látható, hogy bemutassa a Charm Club kollekciót és a Charmista közösség előnyeit a vásárlóknak. 

THOMAS SABO CHARM CLUB AW23 MODEL 2

CHARM CLUB - CHARMISTA - AS WE DREAM

Gyakran álmodozunk az végtelennek és ismeretlennek tűnő galaxisokról, hogy kikkel találkozhatunk ott? UFO-kal, űrlényekkel, asztronautákkal. A THOMAS SABO tervezői összekapcsolták a népszerű scifi filmek szereplőit és a pop kultúra jegyeivel és aprólékos kézi megmunkálással 925 sterling ezüstbe öntötték. Hogy mitől lehet egy kollekció még izgalmasabb? Ha beköszönt az este kiderül, hisz bizonyos darabok még foszforeszkálnak is a sötétben!

 

A THOMAS SABO 2023-as őszi/téli kollekciója szeptember 1-jétől lesz elérhető minden THOMAS SABO üzletben, valamint a www.thomassabo.com webáruházban és kiválasztott ékszerüzletben.


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák