Woodstock Barbie photo Dia Komroczki 15
Kult
2024. 03. 11.

Tiszta lappal indítja az évet a Woodstock Barbie: Clean Sheet dal- és klippremier


Az újrakezdés nehéz ügy, de mindig csak addig nehéz, amíg bele nem kezdünk. A Woodstock Barbie decemberben még erősebben tért vissza, és végre itt az új daluk, a Clean Sheet, egy igazán nem mindennapi klippel. 

Woodstock Barbie még nyár elején búcsúzott el előző énekesnőjüktől, de hamar megtalálták méltó utódját Ördög Dóra személyében, akivel új lendületet kapott a zenekar, és ezt élőben is bizonyították a decemberi A38-as koncertjükön, ahonnan iszonyú sok pozitív visszhang érkezett hozzájuk. A váltásról még télen meséltek egy interjúban, ahol már az új dalt is megmutatták a próbaterem falai között. Dórinak ez volt az első önálló munkája dalszöveg-ügyileg: 

“A legnagyobb kihívást a dalszöveg írás jelentette, most írtam először ilyesmit. Téma ötleteim mindig is voltak, de korábban rímbe faragni nem igazán tudtam őket. De most végre sikerült, és boldogok vagyunk az eredménnyel.”
WB Clean Sheet videostill 6

Clean Sheet-hez Lippai Balázs rendező-operatőrt kérték fel, akivel jó ideje szerettek volna együtt dolgozni, és ennek itt jött el az ideje. A klip ötlete is tőle származik, és nagyon jól rezonál mind a zenekar élethelyzetére, mind a dalszöveg mondanivalójára. 

“A zenekarban történt tagcsere, rögtön frontemberi szinten és mivel főleg narratív klipekkel operálok, ez jó alapot adott ahhoz, hogy e köré, Dóri karaktere köré egy story-t tudjak írni.” - emelte ki Lippai Balázs rendező a sztori kapcsán.

A zenekar jelenleg új dalokon dolgozik, és nagyon várják a tavaszt, Budapesten majd április 26-án a Dürer Kertben lépnek fel, aztán a horvát Bear Stone Fesztivál warmup buliján játszanak majd Zágrábban a Mother’s Cake társaságában. Csípjétek el őket!

Clean Shet klip: https://youtu.be/u4b7hYNQL4w 


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák