Reserved Karacsony BORITO
Divat
2022. 12. 19.

Ünnepi hangulatban a Reserved


A Reserved idén nem egy, hanem három különböző stílusú kapszula kollekcióval készül a karácsonyi szezonra! A darabokat úgy tervezték, hogy lefedjék az ünnepi programok széles skáláját, legyen szó vacsoráról, otthoni bekuckózásról vagy családdal töltött pihenésről. 

Untitled 5477

Az idei ünnepi kollekciót átjárja a karácsonyi hagyomány hangulata. A legerősebb inspirációk a hagyományos díszítés, formák és a színek voltak.

9619 N 01 P 002

A Christmas Mood elnevezésű kapszulakollekció rengeteg gazdag textúrájú, dekoratív darabot tartalmaz. Ilyen a háromdimenziós jacquard, a puha bársony vagy taft anyagok. Hangsúlyos részletek, mint például a szemet gyönyörködtető gyöngyökből és kristályokból készült díszítő elemek, tematikus növény mintázatú hímzések, rakott kiegészítések vagy fonatok.

A női kollekcióban hosszabb és rövidebb ruhákból válogathatunk. Vannak jacquard szettek, klasszikus kosztümök, tulipán formájú szoknyák, díszes pulóverek, fodros ingek, valamint számos ünnepi kiegészítő, például: gallérok, fejpántok vagy hálós bralette felsők. Minden klasszikus karácsonyi színekben pompázik: telített piros, palackzöld, fekete, fehér, arany, ezüst - gyöngyökkel kiegészítve.

Untitled 5476

A férfi ruhadaraboknak sötétebb, nemesebb bordót választottak a tervezők. A kollekcióban helyet kapott egy kockás bársony öltöny, elegáns ingek és olyan jacquard anyagú pulóverek, amelyek fagyöngy vagy csillag díszítést kaptak. 

Untitled 5473


A gyermekeknek készült kollekcióban a lányok fehér, kerek gallérú ingekből és különböző, szettet alkotó szoknyákból vagy nadrágokból válogatnak, készült egy bájos bársony ruha is, dekoratív derékvarrással, amit pántos balerinacipővel viselhetnek.

A fiúk a férfi kockás öltöny mini változatát találják a kollekcióban - zakó helyett egy sokkal kényelmesebb mellénnyel, hogy a karácsonyi vacsora vagy különösen az ajándékok kicsomagolása kényelmesebb öltözékben történhessen.  

A kollekció nemcsak az egész család, hanem a kiskedvenceknek is kedvez.  A Team Santa kollekció számukra különböző skót kockás hámokkal, nyakörvekkel és pórázokkal kedveskedik Helyet kaptak még a különböző méretben kapható pulóverek is, illetve játékokat és puha táskát is találsz az állatkád számára.

Untitled 5487

 

A kollekció termékeit itt találod: Reserved - Shop Online - RESERVED


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák