skincare_borito2
Beauty
2023. 01. 25.

Új év, régi rutin - Újabb beauty kedvencek a PS Creative-tól


Az elmúlt két évben kevesebb figyelmet fordítottam arra, hogy minden reggel és este végig csináljam az egyébként hosszú éveken át kidolgozott bőrápolási rutinomat. Ennek ellenére laikus szemmel úgy látom, hogy nem hatalmas a kár. Ezt az örökölt genetikám számlájára írom: nagy – nagy köszi Anyu, Apu, hogy jó bőrt örököltem tőletek. 
 

Simple Minimal Wedding Save the Date Facebook Event Cover (3)


Ha kicsit mélyebben magamba, azaz tükörbe nézek, azért látom a változást: megjelentek az aprócska szarkalábak, a sötét szem körüli karikák, a pirosas foltok, tágabb pórusok. 
Napközben száraz hatású, kicsit viszkető, fáradtnak tűnő, fakó arcbőr. Az ünnepi szezon alatti pihenés során felmerült bennem a kérdés: mit tudok tenni ez ügyben? Hisz lássuk be, ez így nem tűnik jó iránynak.

Saját tapasztalataim, illetve a bőrápolási tippeket felsorakoztató oldalakon szerzett információk alapján a következő számomra egyszerű és tartható napi rutint és terméklistát állítottam össze magamnak:

1. Tisztítás


Az arc lemosását két részre szoktam bontani, mindig használok egy krém, olaj vagy gél alapú, vízzel lemosható terméket. Nálam a második lépés mindig a micellás arclemosó használata, ami tisztítja, este lemossa a sminkem, megnyugtatja a bőröm és megakadályozza a gyulladások kialakulását.

Bioderma Gel Moussant - Tisztítja és nyugtatja bőröm, főleg reggel szeretem használni: nedves bőrön felhabosítom, majd bő vízzel lemosom.

Bioderma H2O Sensibio  - Mindig visszatérek ehhez a termékhez, egyrészt tökéletesen tisztítja bőröm, eltávolítja a sminkem, másrészt nyugtatja a szárazság érzést és megakadályozza a gyulladások kialakulását.

Simple Minimal Wedding Save the Date Facebook Event Cover (1)
2. Tonizálás


 Bobbi Brown Hydrating Face Tonic  - Ez a lépés elengedhetetlen számomra, főleg reggel, hiszen egy friss löketet ad a bőrömnek. Olyan terméket választottam, ami hidratál is, így a száraz bőrömre nagyon bevált. Tökéletes előkészítés, hogy a további termékeket felvihessem az arcomra.
 

3. Szérum

 
The Ordinary Multi Peptide + HA Serum - Nagyon szeretem ezt a terméket, amióta reggel és este használom eltűntek a szarkalábaim, rugalmasabb, simább lett a bőröm és láthatóan egyenletesebb lett. 
Egy próbát mindenképpen megér!
 

4. Hidratálás


Hyper Real Skincanvas Balm - Szeretném bemutatni friss felfedezésemet  a MAC új termékcsaládjából. Ismerjétek meg ti is a Hyper Real Skincanvas balm-ot. Ez egy olyan hidratáló, amely erősíti és megvédi a bőr védőrétegét, azonnal és hosszú távon egyaránt simítja a bőrt, továbbá megelőzi a piros foltokat. Az eredmény lágy és egészségesen ragyogó bőr. Elégedettségem határtalan.
 

Simple Minimal Wedding Save the Date Facebook Event Cover


+ 1 tipp: az örök kedvenc FIX +-t sem hagyhatom ki a listámról. Kedvenc tulajdnoságom benne, hogy nagyon sok hatása és hasznosítása mellett a krém előtt egy extra hidratáló érzetet nyújt; smink után pedig fixál és egységesít (azt hiszem ennek a terméknek a használata egy külön cikket is megér☺

MAC Fast Response Eye Cream -  Egy dolgot megtanultam: a sima hidratáló arckrém nem egyezik a szemkörnyék ápolóval, ezért erre nagyon igyekszem odafigyelni és szétválasztani a két bőrterületet. Szemkörnyék ápolók közül is többet teszteltem már és arra kellett jutnom, hogy ez a termék vált be leginkább. Csökkenti a szemkörnyéki puffadást és ami nekem személyesen nagyon fontos, hogy csökkenti a sötét karikákat!
 

5. Vitamin pótlás

 
ESSA Inner Beauty multivitamin és ESSA kollagén - Ez a lépés számomra is egy újdonság: úgy döntöttem, szépség vitaminnal és kollagén termelés serkentésével is támogatom a bőröm további egészségét. 2022-ben mutatták be az ESSA termékeket és azt ígérik, hogy a beauty csomag használata esetén “bőröd belülről fog ragyogni” – izgatottan figyelem az eredményeket ☺

 

Ajánló by: Mernják-Vári Kata, PS Creative Agency

beauty
kedvencek
pscreative
psmagazin
skincare

pscreative.27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Portfolió