IMG 6040 3
Divat
2024. 04. 23.

Young Emperors: Az együttélés szimbiózisa


A YOUNG EMPERORS, AZAZ ISABELLE CHAPUT ÉS NELSON TIBERGHIEN VIZUÁLIS MŰVÉSZEKBŐL ÉS FOTÓSOKBÓL ÁLLÓ PÁROS, AZ ÉLET CSAPATÁT ALKOTJÁK. ISABELLE ÉS NELSON A PÁRIZSI GOBELINS MŰVÉSZETI ÉS FOTOGRÁFIAI ISKOLÁBAN TALÁLKOZTAK, ÉS AZÓTA EGYÜTT ÉLNEK, DOLGOZNAK, GONDOLKODNAK, TEREMTENEK, SŐT, MÉG ÖLTÖZKÖDÉSÜKBEN IS TÖKÉLETESEN ÖSSZHANGBAN VANNAK. MUNKÁSSSÁGUK VISSZATÉRŐ TÉMÁJA A "MI A SZERELEM" ÖRÖK KÉRDÉSÉNEK FELFEDEZÉSE, MÍG ALKOTÁSAIKRA A KLASSZIKUS FILMOGRÁFIA GYAKOROLTA A LEGNAGYOBB HATÁST.

Hirdetés

young_emperors Solid shoulders

A páros olyan neves kiadványokkal és márkákkal dolgozott együtt, mint a L'Officiel, Chanel, C__LS, the Forumist, és Calvin Klein. A kor kihívásait leküzdve, a Young Emperors Instagram oldalán keresztül igyekeznek örömöt vinni az emberek életébe. 2018-ban indított @young_emperors profiljuk mára több mint 556k követőt számlál. Itt hetente megosztják összehangolt szettjeiket, melyek saját gardróbjuk darabjaival és frissen érkezett, kifutóról származó ruhákkal keverednek, többek között Isabel Marant öltözékeit, Sézane virágmintás darabjait, és Marine Serre félholdas mintás testhezállóit viselik.

Hirdetés

young_emperors A moment for the dress 🩵

Kapcsolatuk kezdetén rögtön összhangot találtak öltözködésükben, amely az évek során kifejezésként szolgált szerelemük és közös családba tartozásuk iránt. A koreai kultúrából merített inspiráció, ahol a párok gyakran összeillő ruhákat viselnek, hogy a világnak kifejezzék szeretetüket, különösen megérintette őket.

Hirdetés

young_emperors @vivetta moment during Milan Fashion Week 🌹 #mfw #vivetta

A páros nemtől független megközelítést alkalmaz a divatban, gyakran kölcsönözve
egymás ruhadarabjait, ami új dimenziót nyit a párstílusban.

Hirdetés

young_emperors Eternal Love Embraced

A divatot nem csak önkifejezési eszközként, hanem performansz művészeti gyakorlatuk részeként is alkalmazzák, ezzel létrehozva olyan látványos videókat és tableaux vivants alkotásokat, amelyekben teljesen mozdulatlanul állnak nyilvános helyeken, ezzel is új kommunikációs lehetőségeket felfedezve.

Hirdetés

young_emperors PFW red day 🎈 #pfw

Együttműködéseik során a pár kreatív tartalmat gyárt, amely nemcsak az ő boldogságukat szolgálja, hanem reményeik szerint az emberek arcára is mosolyt csal.

Hirdetés

young_emperors Y2K HOLIDAY MADNESS FOR @aldo_shoes #AldoCrew


Pscreative 27e579d1

HELLO, MI VAGYUNK A PS CREATIVE – DIVAT PR ÉS KREATÍV ÜGYNÖKSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN ÉS A PS MAGAZIN KIADÓJA 2010 ÓTA.

Rólunk

Referenciák